Wat zeggen onze cliënten?

Op deze pagina kan je lezen over ervaringen van mannen en vrouwen die bij ons een training of sessies hebben gevolgd. 

Beatrijs: Naast  het volgen van individuele sessies, heb ik deelgenomen aan de Vrouw! Training en aan het Festijn. Ik ben over alle onderdelen enthousiast. Waarom? De inhoud klopt voor mij en de setting is veilig … er is geen oordeel:  sessies en  trainingen worden in alle liefde èn met alle liefde gegeven. Toen ik eenmaal de stap had gezet om aan groepstrainingen mee te doen, ging er een wereld voor me open….de steun, de kracht, de prachtige energie, de helende werking. Het heeft mij van alles gebracht. Ik vecht steeds minder tegen mezelf, tegen mijn innerlijk kindje. Ik ben en dat is ok, wat er ook is. Minder oordelen over mezelf en ook over anderen… zo fijn. Er is iets in werking gezet dat  niet meer stopt.  Dat iets gaat over bewustwording: voelen en zien en weten. Weten wanneer ik er als volwassene ben en wanneer (heel erg) niet.  En de reacties in mijn lijf steeds meer voelen … wanneer is iets ok voor me en wanneer niet. En dan kan ik kiezen in plaats van dat me iets overkomt. En zo geef ik langzamerhand mijn leven vorm, trouw aan mijzelf. En heel ik. En ga ik stralen.Dat maakt me dankbaar en blij. 

Joanna: Ik zou het iedereen wel willen aanraden, het heeft mij zo veel gebracht! Drie jaar geleden zat ik (zoals vaker daarvoor) niet lekker in mijn vel. Voor de tweede keer overspannen, voelde me onzeker, wist niet goed wat ik wilde. Daarnaast vage lichamelijke klachten, moe en nek-schouderklachten.Via via kwam ik terecht bij Vasna, voor kennismaking. Vier weken later startte ik met het eerste weekend van het drieluik ‘Vrouw!’.  Toen begon het openen. Openen van mijn lijf en van mijn gevoel. Leren kennen van mijn innerlijk kind. Het was prachtig om dit te ervaren samen met andere vrouwen, zusterschap ontstond. Na  de training ‘Vrouw’ was het vierdaagse ‘Man-vrouw Festijn’ met Vasna en Han een logisch vervolg voor mij.

Een diepgaande prachtige feestelijke en onvergetelijke ontmoeting met mezelf en met andere mannen en vrouwen. Waarin ik ontdekte hoe heerlijk het is om te leven! Ik was heel blij om daarna de ‘Man-vrouw jaartraining’, ook weer bij Vasna en Han, samen met mijn partner te doen. We ontdekten hoe we op elkaar, als man(nen) en vrouw(en) reageerden en hoe dit te maken had met ons eigen gekwetste stuk. Onze relatie is hierdoor enorm verdiept.Vasna en Han hebben dit alles op een veilige, respectvolle en liefdevolle wijze begeleid. Ik voel me zo open gebloeid, gezien en tot leven gekomen! Het was fijn om tussentijds ook met vrouwen bijeen te komen in de Vrouwencirkel, dit bracht me terug bij het zusterschap.Al met al kan ik zeggen dat hier bij het Man-vrouw instituut de liefdevolle bodem is gelegd voor mijn bewustwordingsproces, dit gaat gewoon door, er valt nog veel meer te ont-dekken… 

Margot: Mijn ervaringen bij het man-vrouw instituut deel ik heel erg graag. Het is uiteindelijk een feest om deze trainingen te ervaren. Toen ik samen met man het plan had om naar het 'Man-Vrouw Festijn' te gaan wilde ik eerst kennismaken, want ik vind het belangrijk dat ik mij veilig voel bij de begeleiders. Bij de kennismaking wist en zag ik gelijk: zij zijn liefdevolle mensen die respectvol omgaan met elkaar en de deelnemers.Ook tijdens alle trainingsweekenden heb ik dit steeds weer mogen ervaren. Han en Vasna ontmoeten je als in een warm bad.

Ik heb het drieluik Vrouw! gevolgd en samen met mijn man heb ik het Festijn en de Man/Vrouw Jaartraining ervaren. Mijn man heeft het mannen-event beleefd. Vrouw! ben ik gaan volgen omdat ik dieper in contact wilde zijn met mijzelf en met vrouwen. Door het Festijn en de Man/Vrouw Jaartraining zijn mijn man ik beter in contact en zijn we dieper in onze relatie gekomen.
 Ik krijg wel eens de vraag, wat leer je daar nou in zo'n weekend, of wat doe je daar nou?   Mijn antwoord is: mijn leven echt durven te leven. Door dit aan te gaan ben ik ook niet   meer te stoppen. Ik ben dieper gaan leven en ik wil verder, ik wil steeds meer in contact komen met mijn essentie. Ik hoef niet bang te zijn dat ik er niet mag zijn of dat niemand op mij zit te wachten. Ik ben gaan leren luisteren naar mijzelf en heb contact leren maken met mijn innerlijk kind. Hierdoor kan ik mijzelf dragen. Ik voel me vol-wassen. Ik ga meer en meer liefdevol met mijzelf om en ik ervaar liefde voor het leven en het bestaan.
Het grootste cadeau van deze trainingen voor mij is te ervaren hoe sterk vrouwen elkaar kunnen steunen. De energie die ik voelde samen met de vrouwen in de groep ervaar ik als onvoorwaardelijke liefde voor elkaar en het leven.

Praktijk Hara | Zuidesch 1a | 9304 TW Lieveren | 050 - 5013018
Kamer van Koophandel 01134022 

Back to top